Σχετικα Αφιερωματα

Βιταμίνη D και εγκυμοσύνη

Πέρα από το ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη του καρκίνου, αν είστε έγκυος η βιταμίνη D παρέχει σημαντικά οφέλη για την υγεία την δική σας και του παιδιού σας. Δυστυχώς το 80% των εγκύων γυναικών έχει ανεπάρκεια βιταμίνης D, και σίγουρα δεν θέλετε να είστε μία από αυτές.

Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

Πρόσφατη έρευνα έδειξε τις επιπτώσεις που έχει η βιταμίνη D στην κύηση και τον τοκετό, καθώς και στην υγεία του νεογνού. Οι ερευνητές χορήγησαν 4.000 IUs βιταμίνης σε μία ομάδα εγκύων γυναικών και κατάφεραν να μειώσουν τις πιθανότητες πρόωρου τοκετού κατά το καταπληκτικό ποσοστό του 50%. Μάλιστα, αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα στάθηκαν αφορμή για την έναρξη ενός ειδικού προγράμματος για την πρόληψη των πρόωρων τοκετών στις ΗΠΑ.

Η βιταμίνη D βελτιώνει επίσης πολλά διαφορετικά προβλήματα της εγκυμοσύνης, περιλαμβανομένης και της μείωσης του κινδύνου γέννησης ελλιποβαρούς νεογνού, καθώς και της ανάγκης για καισαρική τομή.

Αν είστε έγκυες και έχετε επαρκή επίπεδα D3, κληροδοτείτε στο παιδί σας μια σημαντική προστασία υγείας που θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Όροι: 
Κατηγοριες: