«Κρίθαμος» - Η σταθερή αξία στο Ν. Ψυχικό

Mε ανανεωμένο μενού και πολλές εκπλήξεις, το εστιατόριο «Κρίθαμος», σταθερή αξία στο Νέο Ψυχικό,  υποδέχεται τον φετινό χειμώνα. 

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022

Όσο ο καιρός είναι ακόμη ζεστός, το ανοιχτό αίθριο , προσφέρεται για απολαυστικές στιγμές, γεμάτες γεύσεις και αρώματα Μεσογείου, ενώ το εσωτερικό του εστιατορίου, είναι στη διάθεση όσων προτιμούν την θαλπωρή του κλειστού χώρου, όπου η μοντέρνα και χαλαρή διακόσμηση σε κάνει να αισθάνεσαι αμέσως οικειότητα. 

Δεν είναι τυχαίο ότι ο «Κρίθαμος» συμπληρώνει εφέτος 18 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. 

Το… μισό  «μυστικό» της επιτυχίας είναι το μεράκι του ιδιοκτήτη  Στέλιου Κωνσταντινίδη και η μαγική σχέση που έχει δημιουργήσει με τους πελάτες του μέσα στα χρόνια. Ο «Κρίθαμος» είναι στέκι, όπου ο κόσμος ανταλλάσσει τις σκέψεις, τις χαρές και τις ιστορίες του!

Το «άλλο μισό μυστικό», είναι η δημιουργική κουζίνα, με τις πιο αγνές πρώτες ύλες που παραμένει πιστή στην ποιότητα.

Το μενού του είναι εμπνευσμένο από τις γεύσεις της Καρπάθου και όλης της Μεσογείου.

Μερικά από τα πιάτα που ξεχωρίσαμε είναι :

  • Το ψωμί ημέρας ζυμωμένο καθημερινά όπως το έκανε η γιαγιά μας με πολλή αγάπη, με προζύμη και άριστης ποιότητας ελληνικά άλευρα.   
  • Η Φάβα με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, λιαστή ντομάτα και φρέσκο ελαιόλαδο   
  • Κοπέλες Καρπάθου… χορτοπιτάκια φτιαγμένα με χειροποίητο φύλλο γεμιστά με χόρτα εποχής   
  • Σαγανάκι τυρί σφέλα (Μάνης) με κρούστα από φυστίκι Αιγίνης και τσάτνεϊ από φρούτα του δάσους   
  • Μακαρούνες χειροποίητες Καρπάθου, με παραδοσιακή Κασιώτικη σιτάκα & τσίκνωση (τηγανισμέν και αποξηραμένο κρεμμύδι σε ελαιόλαδο)  
  • Burger Black Angus από 100% μοσχαρίσιο μπιφτέκι με σπιτικό ψωμάκι brioche, τυρί cheddar, μπέικον, ντομάτα και πίκλες. Σερβίρεται με βραχάκια πατάτας   
  • Μπιφτέκι μοσχαρίσιο Black Angus με φρέσκια πράσινη σαλάτα και πατατούλες   
  • Φιλέτο ψαριού ημέρας με κρούστα αμυγδάλου και σάλτσα λεμονιού με χόρτα εποχής   
  • Σολωμός στην σχάρα μμε άγριο ρύζι μυρωδικά και σάλτσα πορτοκάλι-λεμόνι  

Και φυσικά… το  φημισμένο κότσι απο νεαρό μοσχαράκι, σιγοψημένο στον φούρνο για πέντε ώρες με κρασί ξινόμαυρο. Σερβίρεται με σάλτσα ψητού και ριζότο από κρόκο Κοζάνης.

Premium κοπές

Ο Κρίθαμος, διακρίνεται και για τις premium κοπές του, όπως η ταλιάτα black angus 300gr USDA (αργής ωρίμανσης) πάνω σε φρέσκια πράσινη σαλάτα με sauce παλαιωμένου ξυδιού, η Eλληνική Μοσχαρίσια μπριζόλα ξηρής ωρίμανσης 50 ημερών   το  Rib eye dry aged 350gr (100+ ημερών ωρίμανσης)  και το Tomahawk (100+ημερών ωρίμανσης) σε καυτή πέτρα. 

Χειροποίητα επιδόρπια 

Η γευστική εμπειρία στον Κρίθαμο, ολοκληρώνεται με τα μοναδικά χειροποίητα επιδόρπια, όπως το τιραμισού με πικραμίγδαλο και μπίτερ σοκολάτα  η σοκολατόπιτα ,σερβιρισμένη με παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης, το μιλφέιγ με κρέμα μαστίχας και σιρόπι λεμονιού, προφιτερόλ με παγωτό βανίλια, πικραμύγδαλο και ζεστή σάλτσα μπίτερ σοκολάτας. 

Εταιρικές εκδηλώσεις 

Με εξειδίκευση στις εταιρικές εκδηλώσεις, ο Κρίθαμος παρέχει ευέλικτα μενού σύγχρονης παραδοσιακής και μεσογειακής κουζίνας, που προσαρμόζονται απόλυτα στις απαιτήσεις σας.

Η μακροχρόνια συνεργασία του με σημαντικές εταιρίες και Οργανισμούς, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της ικανότητας να μετατρέπει μια επαγγελματική εκδήλωση σε “success story”.

Μείνετε συντονισμένοι στον «Κρίθαμο», για να ενημερώνεστε για τα special events που έρχονται!

Facebook:https://www.facebook.com/newkrithamos?locale=el_GR

Διεύθυνση: Μπουμπουλίνας 25, Νέο Ψυχικό , T. 2106728790, 

www.Krithamos.gr  

Για τους αναγνώστες  ….προσφέρεται έκπτωση 10%

Όροι: 
Κατηγοριες: