Super διαγωνισμός: Διεκδικήστε μία Χριστουγεννιάτικη δώρο - συσκευασία Νutorious!

Η εταιρία Nutorious ιδρύθηκε το 2018 και σκοπός της είναι να αναδείξει την ποικιλία και την ιδιαίτερη θρεπτική αξία των ξηρών καρπών.

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019

Η παραγωγή, η επεξεργασία και η εμπορία των ξηρών καρπών είναι μια δραστηριότητα που δεν είναι άγνωστη εδώ καθώς η ενασχόληση είναι συστηματική για περισσότερο από 50 χρόνια. Οι ξηροί καρποί που πρωταγωνιστούν στο Nutorious είναι αποκλειστικά κλάσης “Elite” και η διαλογή τους γίνεται από εξειδικευμένη ομάδα χειριστών με το χέρι. Το ψήσιμο γίνεται σε υπερσύγχρονο φούρνο με ιδιαίτερη προσοχή ώστε το τελικό προϊόν να είναι απαλλαγμένο από υπολείμματα τέφρας και πλούσιο σε φυσικά αρώματα. Τα προϊόντα Nutorious δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα, ενισχυτικά ή συντηρητικά και είναι απαλλαγμένα από λακτόζη, γλουτένη και φοινικέλαιο. Παράγονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, κάτω από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και υγιεινής ώστε να εξασφαλίζεται το τελικό προϊόν ότι είναι ασφαλές και κατάλληλο για χρήση.

Γιατί να επιλέξετε προϊόντα Nutorious;

  • Γιατί εδώ θα βρείτε αγνά αλείμματα ξηρών καρπών που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα και θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς.
  • Γιατί τα προϊόντα εδώ, βασίζονται στους καλοψημένους φρέσκους ξηρούς καρπούς χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών.
  • Γιατί τα spread Nutorious δεν περιέχουν γλουτένη, λακτόζη ή φοινικέλαιο και αποτελούν πλούσια πηγή βιταμινών και πρωτεϊνών.
  • Γιατί είναι κατάλληλα για όλες τις χρήσεις γλυκές ή αλμυρές.

Γνωρίστε τα προιόντα Nutorious με ένα ΚΛΙΚ Εδώ



SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το itrofi.gr σε συνεργασία με την εταιρία Nutorious σας κάνει δώρο μία Χριστουγεννιάτικη δώρο - συσκευασία με Αμύγδαλο και φουντούκι spread. 

Για να διεκδικήσετε το μεγάλο μας δώρο δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα εξής βήματα. 

1 SHARE ΤΟ POST

2 TAG ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17/12 ΣΤΙΣ14:00 TO MEΣΗΜΕΡΙ. 

ΤΟ POST TOY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΔΩ



info:

Διεύθυνση: 8ης Μαΐου 83200 Μεσαίο Καρλόβασι Σάμος, Ελλάδα

Phone: +30 2273033015

Email: info@nutorious.gr

Site: nutorious.gr

Facebook

Instagram

Όροι: 
Κατηγοριες: