Μίγμα ξηρών καρπών για ενέργεια 24/7: Η νέα τάση στην υγιεινή διατροφή

Έχετε αισθανθεί ποτέ τόση ατονία, που να μην μπορείτε να πάρετε τα πόδια σας; Να νιώθετε σαν να σας «ρούφηξαν» όλη σας την ενέργεια; Αυτή την εποχή η ανάκτηση της χαμένης ενέργειας και η ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητες, για να μπορέσουμε να τα βγάλουμε πέρα σε όλα τα επίπεδα. Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω των κατάλληλων τροφών, πάντοτε σε ένα υγιεινό πλαίσιο.

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020

Η νέα τάση στη διατροφή, η οποία «ψηφίζει» εύκολα και γρήγορα γεύματα/σνακ, που μας «επαναφορτίζουν» στη στιγμή, βοηθάει σε αυτό. Μια τέτοια επιλογή είναι οι ξηροί καρποί. Αυτές οι μικρές «βόμβες» ενέργειας, με πολύτιμες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Ακόμη καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνουμε, εάν συνδυάσουμε τους ξηρούς καρπούς. Αν, δηλαδή, καταναλώσουμε ένα μίγμα ξηρών καρπών. Έτσι τα οφέλη για την υγεία μας πολλαπλασιάζονται, «μπουστάροντας» τον οργανισμό, μιας και ένα τέτοιο μίγμα περιέχει τη θρεπτική αξία πλήθους διαφορετικών και εύγευστων ξηρών καρπών/ υπερτροφών (super foods).

Οι υπερτροφές μπορεί να ακούγονται περισσότερο τα τελευταία χρόνια, αλλά η αλήθεια είναι πως είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Για παράδειγμα το ιπποφαές ήταν μέρος της διατροφής των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου και το λύκιον - περισσότερο γνωστό ως goji berry - το κατανάλωναν αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι.

Για να χαρακτηριστεί κάποιο τρόφιμο ως υπερτροφή, θα πρέπει να υπάρχουν κλινικές έρευνες και δημοσιεύσεις μελετών, που να πιστοποιούν τις ευεργετικές ιδιότητες που διαθέτει για τον οργανισμό.

Ενέργεια στο μάξιμουμ

Μια συσκευασία «τσέπης» ποικίλων ξηρών καρπών και υπερτροφών δίνει στον καταναλωτή τη θρεπτική αξία οκτώ έως έντεκα διαφορετικών πηγών. Ένα προϊόν, που δημιουργήθηκε αξιοποιώντας αυτή τη σύγχρονη και αποτελεσματική λογική είναι το Energy Mix της Super Berries collection Gone Nuts.

Περιέχει βιταμίνη Ε, που έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατεύοντας τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, βιταμίνη Α, η οποία συμβάλλει στη λειτουργία της όρασης και του ανοσοποιητικού συστήματος, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, οι οποίες βελτιώνουν τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και τα επονομαζόμενα «καλά» λιπαρά, τα οποία - σε αντίθεση με το κορεσμένο λίπος, που περιέχεται στα ζωικά τρόφιμα - επιδρούν ευεργετικά στην υγεία της καρδιάς. Και δεν κάνει μόνο αυτά. Σπουδαίος είναι ο ρόλος του και στην ταχεία ανάκτηση της ενέργειας.

Παράλληλα θεωρείται καλή πηγή φυτικών ινών, συστατικών που προάγουν την εύρυθμη λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος και περιέχουν μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως, για παράδειγμα, ασβέστιο, κάλιο και μαγνήσιο.

Το Energy Mix της Supper Berries collection Gone Nuts, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει: Cranberries σε χυμό ανανά, ξανθή σταφίδα, ωμά φουντούκια, ωμά αμύγδαλα και ωμούς ηλιόσπορους, μαύρη σταφίδα, goji berries, ωμά κάσιους και κουκουναρόσπορους.

Βοήθεια για όλη την υπόλοιπη μέρα

Οι υπερτροφές, όπως οι ξηροί καρποί, είναι μια ασφαλής επιλογή και για πρωινό και για ενδιάμεσο γεύμα/σνακ.

Τα μίγματα ξηρών καρπών & υπερτροφών Super Berries collection Gone Nuts προσφέρονται σε μια μικρή συσκευασία, ιδανική για τη μεταφορά της στην τσάντα ή να έχουμε μία μόνιμα στο αυτοκίνητο. Τρώγονται μόνοι τους, αλλά συστήνεται η κατανάλωσή τους και μαζί με ένα φρούτο. Μπορούμε να τους βάλουμε σε μάφιν, κουλούρια και κέικ, μπορούμε να τους αναμίξουμε και με το γιαούρτι μας ή τη σαλάτα μας – οι επιλογές είναι πολλές και όλες άκρως γευστικές.

Πριν από την τηλεδιάσκεψη με Zoom, στο μεσημεριανό διάλειμμα, στο αμάξι επιστρέφοντας από την προπόνηση, το μίγμα ξηρών καρπών Super Berries collection Gone Nuts μας συνοδεύει όλη μέρα, δίνοντάς μας δύναμη και φτιάχνοντας την ψυχολογία μας. Την ώρα που νομίζουμε ότι δεν αντέχουμε άλλο, μας γεμίζει ενέργεια και συνεχίζουμε.

Η σειρά περιλαμβάνει άλλα τρία μίγματα: το Breakfast mix, το Protein mix και το Antioxidant mix.

 

Όροι: 
Κατηγοριες: