Τι να μην φάτε του Αγίου Βαλεντίνου

Το πήρατε απόφαση. Θα βγείτε έξω για ένα ρομαντικό δείπνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν σας κατακρίνουμε γι' αυτό, μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε, αρκεί ωστόσο να ακολουθήσετε μερικούς βασικούς κανόνες, προκειμένου να είστε σίγουροι ότι η βραδιά θα εξελιχθεί έτσι όπως πρέπει. 

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Είτε πρόκειται για το πρώτο σας ραντεβού ή είστε παντρεμένοι 20 χρόνια, κάνετε στον εαυτό σας ένα δώρο εκείνη την ημέρα, προκειμένου να μην γίνει εφιάλτης. 

Προσπαθήστε όταν πάτε στο εστιατόριο, την ταβέρνα ή το ταχυφαγείο ή ακόμα και στην καντίνα να μην παραγγείλετε κάτι από τα παρακάτω: 

Φασόλια

Καταλαβαίνετε γιατί δεν πρέπει να κάνετε αυτό το λάθος. Εκτός από το γεγονός ότι το συγκεκριμένο φαγητό είναι βαρύ για βράδυ, δημιουργεί και δυσάρεστες συνέπειες και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα. 

Ολόκληρο αστακό ή καβούρι

Είναι δύσκολο να δείτε κάποιον ρομαντικά, ενώ έχει πιάσει τον ολόκληρο άστατο ή το καβούρι, τον σπάει σε κομμάτια Κα με γυμνά χέρια, τον βάζει στο στόμα του και ρουφάει ζουμιά και λαδώνεται παντού. Κάντε το εικόνα… 

Σπανάκι/μαρούλι

Οι μαθηματικές πιθανότητες δεν είναι υπέρ σας. Θα καταλήξετε με το σπανάκι ή το μαρούλι κολλημένο στα δόντια σας. Εκεί κάπου τελειώνει το ρομάντζο. Ντοματούλες ή λάχανο.

Σκορδόψωμο

Υπάρχει μόνο μία λύση. Να φάτε και οι δύο. Και πάλι βέβαια δεν το προτείνουμε, αλλά αν το θέλετε τόσο πολύ, τότε ο έρωτάς σας θα έχει μια έντονη εσάνς… 

Φτερούγες και τα πλευρά

Οποιοδήποτε στοιχείο μενού που προέρχεται από κυνήγι θα πρέπει να αποφευχθεί με κάθε τρόπο. Η μέρα είναι ρομαντική,  η καραμπίνα δεν παραπέμπει εκεί. 

Σπαγγέτι και κεφτέδες

Ας είμαστε ειλικρινείς, το συγκεκριμένο φαγητό αν ξεκινήσετε να το τρώτε δεν θα σας θυμίσει την ταινία κινουμένων σχεδίων "Η λαίδη και ο αλήτης" με τα δύο συμπαθέστατα τετράποδα να μοιράζονται το ίδιο πιάτο. Μακριά λερώνει… 

Χάμπουργκερ

Ειδικά αν είναι μεγαλύτερο από το στόμα σας, δεν πρόκειται να είστε ωραία εικόνα,

Πικάντικα

Τα καυτερά δημιουργούν διάφορα προβλήματα στο έντερο και γενικώς δεν είναι ότι καλύτερο για εκείνη την ημέρα. Φάτε το την επόμενη. 

Σούπα

Το ρούφηγμα της σούπας δεν πρόκειται να θυμίσει σαν ήχος τίποτα ρομαντικό στον σύντροφό σας. 

Προσφορά ημέρας

Έλα μωρέ μην είσαι τσιγκούνης. Δεν είναι και τόσο καλό να πάρεις το μενού προσφορά για εκείνη την ημέρα. 

Όροι: 
Κατηγοριες: