Delverde, η υγιεινή και αγνή επιλογή για όσους αναζητούν αυθεντικά Iταλικά ζυμαρικά υψηλής ποιότητας, φτιαγμένα με τον παραδοσιακό τρόπο

Το όνομα της εταιρείας Delverde  αντανακλά τη φιλοσοφία παραγωγής της εταιρείας, που είναι εμπνευσμένη από το καθαρό νερό πηγής που έρχεται από το ποτάμι Verde, από τις πλαγιές του όρους Majela της Ιταλίας. 

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022

Είναι μία φιλοσοφία που πάντα περπατάει χέρι-χέρι με τη φύση, δείχνοντας σεβασμό για όλα όσα μας προσφέρει. Διαθέτει τις κύριες και σημαντικότερες πιστοποιήσεις, οι οποίες πιστοποιούν την απόλυτη ποιότητα των προϊόντων και των παραγωγικών διαδικασιών, στον τομέα της βιολογικής, ασφάλειας και ιχνηλασιμότητας των τροφίμων.

Η Delverde ιδρύθηκε το 1967 και παράγει ποιοτικά ζυμαρικά σύμφωνα με παραδοσιακές μεθόδους από την καρδιά του Εθνικού Πάρκου Majella στο Abruzzo της Ιταλίας για περισσότερο από μισό αιώνα. Τα ζυμαρικά Delverde παρασκευάζονται με δύο απλά συστατικά: νερό πηγής και σιμιγδάλι σκληρού σίτου που επιλέγονται από κυρίως ιταλικό σιτάρι, ενώ μερικά προέρχονται από το εξωτερικό. Το αποτέλεσμα είναι ένα ζυμαρικό με εξαιρετικές θρεπτικές ιδιότητες, ιδανικό για όσους αναζητούν υγιεινά προϊόντα, χωρίς να εγκαταλείπουν τη γεύση. Αυτή η μέθοδος μας επιτρέπει να διατηρήσουμε τις θρεπτικές αξίες των ζυμαρικών και να αναδείξουμε τη λεπτή αλλά διαρκή γεύση που έχει γίνει τόσο δημοφιλής στους λάτρεις των ζυμαρικών και στους σεφ σε όλο τον κόσμο.

Τι μας ξεχωρίζει
Η Delverde χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας σιμιγδάλι σκληρού σίτου με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη από το καλύτερο σιτάρι, κυρίως από την Ιταλία και το εξωτερικό, για την παραγωγή ζυμαρικών με υψηλές θρεπτικές ιδιότητες, καλύτερη γεύση και τέλεια υφή, πάντα «al dente». Επιπλέον, τα προϊόντα της εταιρείας Delverde δεν εμπεριέχουν GMO και έχουν πιστοποιημένες πρώτες ύλες από βιολογικές καλλιέργειες για τις σειρές της Organic and Organic Wholewheat, οι οποίες χρησιμοποιούν 100% ιταλικό σιτάρι.

Χρησιμοποιεί χάλκινες μήτρες ως μέρος της διαδικασίας παρασκευής ζυμαρικών. Αυτό είναι το στάδιο που τα ζυμαρικά εξωθούνται μέσω μιας ειδικής μηχανής που ονομάζεται «trafila», ξύνοντας απαλά την επιφάνεια των ζυμαρικών και δημιουργώντας μια ευχάριστη, τραχιά υφή για να δημιουργηθεί ένα πιο νόστιμο προϊόν και να συγκρατηθούν καλύτερα οι σάλτσες. Επιπλέον, αυτή η διαδικασία επιτρέπει στα ζυμαρικά να διατηρούν ένα λαμπερό, λεπτό κίτρινο χρώμα, που θυμίζει το χρώμα του χρυσού και του σιταριού.

Όπως υπαγορεύει η παράδοση, τα ζυμαρικά Delverde αποξηραίνονται σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρηθεί όλο το φυσικό άρωμα και η γεύση του σκληρού σιταριού. Η απόφαση να επιλέξουμε μια αργή, ήπια διαδικασία ξήρανσης μας επιτρέπει να διατηρήσουμε την ποσότητα και την ποιότητα των πρωτεϊνών και να διατηρήσουμε την αρχική γεύση του φρέσκου σιμιγδαλιού σκληρού σίτου

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας Delverde και σημεία πώλησης τους στην ιστοσελίδα sarlas-craving-stories.gr καθώς και στο λογαριασμό Instagram delverde.greece.

Όροι: 
Κατηγοριες: