Το πιο δροσερό Cucumber Martini είναι εδώ!

Μέχρι τώρα δεν έχουμε δει το αγγούρι να πρωταγωνιστεί σε τέτοιου είδους συνταγές. Εκτός από την κοινή χρήση του ως πρότυπο για μια άριστη σαλάτα, αυτό το ήπιο και παράλληλα δροσιστικό λαχανικό με την έντονα αναζωογονητική και γλυκιά ουσία θα πίστευε κανείς πως δεν θα μπορούσε να ανεβάσει το συντελεστή της γεύση σε ένα cocktail. Κι όμως δεν είναι έτσι. 

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022

Μπορεί να έχετε συνηθίσει να βάζετε το αγγουράκι στη χωριάτικη σαλάτα στο τζατζίκι και σε άλλα φαγητά, όμως έφτασε η ώρα να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Το itrofi.gr σας παρουσιάζει την απόλυτη δροσερή απόλαυση, το Cucumber Martini. 

Τι θα χρειαστείτε: 

50 ml Gin ή 50 ml βότκα (σας προτείνω με gin), 5 ροδέλες αγγούρι, 1/2 lime σε κύβους, 20 ml σιρόπι ζάχαρης.

Υπενθύμιση: Όπως πάντα, τα πιο φρέσκα υλικά και ένα καλό ποτό είναι τα βασικά για ένα εξωτικό cocktail.

Εκτέλεση: 

Θα βάλετε το αγγούρι, το χυμό λάιμ και τη ζάχαρη σε ένα σέικερ cocktail.. Θα πάρετε το γουδοχέρι και θα πατήσετε καλά μέχρι να λιώσουν αρκετά.

Θα προσθέσετε το ποτό, γεμίστε με πάγο και ανακινήστε καλά. Βασικό! Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του cocktail θα πρέπει να έχετε γεμίσει ένα ποτήρι του μαρτίνι με πάγο για να παγώσει και μόλις είστε έτοιμοι για σερβίρισμα το αδειάζετε. Το αγαπημένο cocktail μας σερβίρεται σε παγωμένο ποτήρι. 

Απολαύστε το! 

Όροι: 
Κατηγοριες: