Μεγάλος διαγωνισμός: Πιάστε το Μάη με το Itrofi.gr και το Ιlovezen.gr!

Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα υπέροχο Βραχιόλι (Δέντρο της ζωής - Περίδοτος) από το e-shop που απευθύνεται σε όσους αγαπούν το στυλ και παράλληλα αναζητούν την ενέργεια στα κοσμήματα τους, στα διακοσμητικά που επιλέγουν για το σπίτι τους και σε δώρα που επιλέγουν για αγαπημένα πρόσωπα: το ilovezen.gr.

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Τα τελευταία χρόνια η αγάπη για τους ημιπολύτιμους λίθους έχει επηρεάσει τους σχεδιαστές κοσμημάτων από υψηλή αργυροχρυσοχοΐα μέχρι fashion jewelry για όλες τις ώρες. Τα επιλέγουν όλοι οι fashionistas και οι stars μιας και εκπέμπουν αυτήν την αίσθηση του φυσικού και οργανικού υλικού με την εντελώς αντισυμβατική μορφολογία τους και τα λατρεύουμε και εμείς στο ilovezen γιατί ελπίζουμε και πιστεύουμε πως η ενέργεια που περικλείουν οι πανέμορφες πέτρες που σχηματίζονται μέσα από φυσική διεργασία εκατοντάδων ή και χιλιάδων χρόνων μπορεί να μας δονήσει και να αλλάξει η ζωή μας φορώντας τα.

Αν δεν έχετε επισκεφθεί ακόμη το ilovezen.gr δεν ξέρετε τι χάνετε! Μια τεράστια γκάμα από μοναδικά, φωτεινά κοσμήματα με ημιπολύτιμες πέτρες για κάθε γούστο και κάθε τσέπη. Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει, είτε με βάση το ζώδιό σας ή το μήνα που γεννηθήκατε, το χρώμα, το μέγεθος, το δέσιμο είτε απλά διαισθητικά με βάση την έλξη που σας προκαλεί!

Κάθε κόσμημα στο Ilovezen έχει τη δική του μικρή «ιστορία» και διαβάζοντάς την θα αποφασίσετε αν είναι για σας.

Εμείς θα χαρίσουμε σε τρεις τυχερούς ή τυχερές τρία μοναδικά κοσμήματα που θα λατρέψετε. 

 


Ακολούθησε τα βήματα στο post του διαγωνισμού και μπες στην κλήρωση με ένα κλικ εδώ. 

A. Κάνε LIKE στη σελίδα μας και στο Post
B. SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού
Γ. Κανε tag εναν φίλο σου σε σχόλιο

Ο διαγωνισμός ισχύει για χρήστες που έχουν κάνει LIKE στη σελίδα του Itrofi.gr.

ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Τρίτη 2/5


TΟ ΔΩΡΟ

Βραχιόλι Δέντρο της ζωής - Περίδοτος

Ένα μακραμέ μινιατούρα δέντρο της ζωής σε μια εορταστική έκδοσή του σε βραχιόλι από περίδοτο! Το δέντρο της ζωής συμβολίζει την αθανασία και τη θεραπεία της ψυχής. Σε κάθε κουλτούρα, σε κάθε θρησκεία ή μύθο, το σύμβολο αυτό συνδέει κάθε μορφή της δημιουργίας, εκφράζει τη διασύνδεση κάθε μορφής ζωής με το σύμπαν. Γιαυτό και το ilovezen έχει επιλέξει το διαχρονικό αυτό σύμβολο στο λογότυπό του! Μια πέτρα που οι εναλλακτικοί θεραπευτές ισχυρίζονται ότι κάνει θαύματα στην εξισορρόπηση των chakras της καρδιάς και του ηλιακού πλέγματος και με τη θερμή της ενέργεια φέρνει ομορφιά και φως στη ζωή μας. Μικρές ακανόνιστες χάντρες περίδοτου (chips) Μικρές ακανόνιστες χάντρες περίδοτου (chips) αποτελούν τα φύλλα του μικρού γλυπτού σχεδόν μακραμέ δέντρου που είναι πλεγμένο γύρω από έναν επιχρυσωμένο δακτύλιο, διαμέτρου 2 cm. Ο περίδοτος ταιριάζει στο Λέοντα και στην Παρθένο.

https://www.facebook.com/ilovezen.gr

Όροι: 
Κατηγοριες: