Super διαγωνισμός για ΙΚΑΡΙΑ: Το itrofi.gr σας πάει στο νησί της μακροζωίας!

Έχουμε γράψει τόσα πολλά άρθρα για την μεσογειακή διατροφή και την μακροζωία, έφτασε όμως η στιγμή να σας πάμε ένα ταξιδάκι για να βρείτε εσείς οι ίδιοι τα μυστικά. Σας πάμε εκεί που ίσως ακούσεις σπανίως τις λέξεις: καρκίνος, Αλτσχάιμερ και καρδιακή πάθηση αφού τις περισσότερες φορές οι μόνες λέξεις που μπορεί να ακουστούν τουλάχιστον για το τελευταίο είναι η καλή καρδιά των ανθρώπων που είναι γεμάτη αγάπη.

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Ναι είναι αλήθεια, σας πάμε στην μαγευτική Ικαρία. Εκεί που όπως έχουν γράψει πολλές φορές στο παρελθόν, οι άνθρωποι ξεχνούν να πεθάνουν, εκεί που η λέξη άγχος δεν υπάρχει και που το μυστήριο και ο μύθος αυτού του σπουδαίου από κάθε άποψη τόπου, προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες ανθρώπους που αποζητούν να μάθουν από κοντά τι είναι αυτό που έχει η Ικαρία. Μπορεί άραγε να το μάθει αυτό κανείς εύκολα αν έρθει δέκα με είκοσι μέρες το Καλοκαίρι; Δεν μπορούμε να δώσουμε σαφή απάντηση γιατί ο καθένας αποζητά κάτι το διαφορετικό. Άλλος θα έρθει για την ελευθερία, άλλος θα έρθει για τα παραδοσιακά πανηγύρια, άλλος θα έρθει για να μάθει τα μυστικά της και άλλος απλά γιατί έφυγε μακριά της και το έχει μετανιώσει. Το νησί του Ικάρου έγινε διάσημο για τα υψηλότατα ποσοστά τόσο ποσότητας όσο και ποιότητας ζωής με τους περισσότερους να έχουν ηλικία 100 ετών και άνω.

Το itrofi.gr πιστό στην άποψη πως το μυστικό της μακροζωίας βρίσκεται στην μεσογειακή διατροφή σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε εκεί που τα πιο αγνά προϊόντα της μάνας γης πρωταγωνιστούν σε κάθε τραπέζι. 

Το itrofi.gr σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Κarras star, το ταξιδιωτικό πρακτορείο Majestictravel.gr και το εστιατόριο Marymary σας προσφέρουν ένα απολαυστικό διήμερο στην Ικαρία. 



Ακολουθήστε τα 3 βήματα εδώ  και μπείτε στην κλήρωση για ένα διήμερο σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Karras star. Οι νικητές θα ταξιδέψουν με το ταξιδιωτικό πρακτορείο Majestictravel εντελώς δωρεάν και τέλος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπέροχο δείπνο αξίας 50 ευρώ στο εστιατόριο Marymary

 

A. Κάντε LIKE στο Post του διαγωνισμού
B. SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού
Γ. Κάντε tag φίλους σας σε σχόλιο 

Λήξη διαγωνισμού 7/6

To δώρο θα δοθεί από 10 ως 20 Ιουνίου σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο. 



Karras star

Καλώς ήρθατε στο Karras’ Star Hotel, στο καταπράσινο χωριό Αυλάκι, στην Ικαρία, σε ιδανική τοποθεσία κοντά σε χρυσές αμμουδιές και εκπληκτικά χωριά. Πρόσφατα ανακαινισμένο και κομψό, το «Karras’ Star Hotel» έχει καθιερωθεί σταθερά ως ένα από τα καλύτερα στην Ικαρία με υπέροχη θέα που προσφέρεται από την εντυπωσιακή πισίνα μας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ξενοδοχείο μας ως χώρο δεξίωσης για το γάμο σας ή ως αφετηρία για να εξερευνήσετε το νησί και να συμμετάσχετε σε συναρπαστικές δραστηριότητες  όπως πεζοπορία, σέρφινγκ και bouldering, γιόγκα, διαλογισμός, γευσιγνωσία κρασιού, καθώς και μαγείρεμα και μαθήματα χορού.

Όλα ξεκίνησαν από μία παρότρυνση…«Να πάρεις οικόπεδο στην παραλία» είχε πει η γιαγιά μας στον μπαμπά μας, κάτοικοι και λάτρεις του ορεινού χωριού Φραντάτο. Ακούγαμε τον μπαμπά μας χρόνια να ονειρεύεται να φτιάξει ένα ξενοδοχείο σ’ αυτό το οικόπεδο, στη Νικαριά, στον τόπο του. Το όνειρο έγινε μια σειρά από σχέδια μέσα σ’ έναν κύλινδρο σε μια γωνιά του σπιτιού μας κι έμεινε έτσι για χρόνια.

Πήρε τελικά μετά από πολλή σκέψη την απόφαση να ξεκινήσει τα χτισίματα. Η μαμά μας, άκρως υποστηρικτική, ήταν δίπλα του, πραγματική συναγωνίστρια και σύντροφος. Τον Αύγουστο του 1998 ανοίξαμε τις πόρτες μας άρον άρον για να φιλοξενήσουμε τους καλεσμένους ενός γάμου, και τα κτίρια ζωντάνεψαν και γέμισαν ψυχή!

Εμείς, Έφη και Νίκη τα ονόματά μας, παιδιά τότε, τρέχαμε και δε φτάναμε, και από τότε δε σταματήσαμε ποτέ! Μεγαλώσαμε μέσα στο Karras’ Star και μάθαμε πολλά και ακόμα μαθαίνουμε, και εξελισσόμαστε, και όσα χρήματα εξοικονομούμε, τα διαθέτουμε για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση της μονάδας μας στηρίζοντας κυρίως την τοπική και γενικότερα την ελληνική οικονομία.

Το πιο σημαντικό μας μέλημα… οι επισκέπτες μας να βρίσκουν το δεύτερο σπίτι τους, κάποιους «μακρινούς» συγγενείς που περιμένουν να τους καλοδεχτούν. Γιατί σε μας πρωτεύοντα ρόλο έχει ο άνθρωπος, γιατί σε μας η φιλοξενία μετράει!

-Έφη και Νίκη Καρρά



Majestictravel

Όλοι οι ταξιδιωτικοί και τουριστικοί προορισμοί στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, Αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια εσωτερικού και εξωτερικού - Εκδρομές πακέτων - Επαγγελματικά ταξίδια - Οργανωμένες εκδρομές - Ιδιωτικές εκδρομές - Κρατήσεις ξενοδοχείων - Εισερχόμενες - Εξερχόμενες - Πακέτα μήνα του μέλιτος - Συναντήσεις - Μεταφορές. Όλα θα τα βρείτε εδώ στο Majestictravel.gr! Οι 2 νικητές θα ταξιδέψουν εντελώς δωρεάν για την Ικαρία από το Νo1 ταξιδιωτικό πρακτορείο στην Ελλάδα. http://www.majestictravel.gr/en/



Marymary 

Gourmet πιάτα με γενναιόδωρες μερίδες σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, καλομαγειρεμένες special συνταγές και άψογη εξυπηρέτηση. Το itrofi σας κάνει δώρο και ένα γεύμα για 2 αξίας 50 ευρώ στο πιο όμορφο και ιδιαίτερα προσεγμένο εστιατόριο του νησιού το Marymary  με εξαιρετικό φαγητό, πρωτότυπες γευστικές προτάσεις, καλές τιμές και τεράστιες μερίδες. Δείτε το μενού εδώ!

Καλή επιτυχία σε όλους! Μείνετε στο itrofi.gr γιατί τα καλύτερα έρχονται...

Όροι: 
Κατηγοριες: