Super διαγωνισμός: Διεκδικήστε ένα καλάθι με προϊόντα από τη Giacomo-Titans olive-oil-olives aromatic plants!

Αγνό παρθένο ελαιόλαδο, αρωματικά φυτά, βότανα, μπαχαρικά, μυρωδικά και πάστες ελιάς από τη Giacomo-Titans.olive-oil-olives-aromatic plants.

 

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019

Τα αυθεντικά δώρα της ελληνικής γης προς τον άνθρωπο με πρώτο και καλύτερο το αγνό παρθένο ελαιόλαδο κατευθείαν στο τραπέζι σας από τους φημισμένους ελαιώνες Πτελεανών. Με βάση το ιστορικό χωριό Πτελεός της Μαγνησίας, με τους ξακουστούς ελαιώνες όπου συλλέγονται και επεξεργάζονται οι καρποί του πολυτιμότερου μεσογειακού δέντρου, της ελιάς.

Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο συσκευάζεται σε εκλεπτυσμένα μπουκάλια διακοσμημένα στα φυσικά χρυσοπράσινα χρώματα της ελιάς με διακριτικές λεπτομέρειες στο design. Υπάρχουν ακόμη και γυάλινα μπουκαλάκια που ακολουθούν τη λογική συσκευασίας αρώματος με μηχανισμό ψεκασμού για ακριβείς ποσότητες κατανάλωσης του πολύτιμου ελαιόλαδου. Τα μπουκάλια ποικίλουν σε μέγεθος για να ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις.

Εκτός από το αγνό παρθένο ελαιόλαδο όμως εδώ θα βρείτε και τη σειρά με αρωματικά βότανα Titans από τη Giacomo-Titans.olive-oil-olives-aromatic plants καθώς και πάστες ελιάς. Φυτά γνωστά ήδη από τα αρχαία χρόνια για τη φαρμακευτική τους δράση, όπως το χαμομήλι, το φασκόμηλο, το μελισσόχορτο, το θυμάρι, η μέντα, η ρίγανη και το τσάι του βουνού διατίθενται έτοιμα να τονώνουν τον οργανισμό σας χαρίζοντας τη δύναμη των… Τιτάνων ενάντια στην  καταπολέμηση του πόνου. Όλα τα βότανα της σειράς Titans συλλέγονται με παραδοσιακές μεθόδους από το βουνό Όθρυς, το βουνό των Τιτάνων κατά την ελληνική μυθολογία. Έπειτα, συσκευάζονται με την κατάλληλη φροντίδα σε πρακτικά σακουλάκια ή γυάλινα βάζα.

Χονδρική διάθεση

Όλα τα προϊόντα της σειράς όπως και τα αρωματικά βότανα διατίθενται για χονδρική διάθεση σε όλη την Ελλάδα. Τα προϊόντα φέρουν ειδική ένδειξη ελληνικής προέλευσης και είναι διαθέσιμα για καταστήματα εστίασης και για εξαγωγές στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Ετοιμάζονται και συσκευάζονται για αποστολή κατόπιν ειδικής παραγγελίας.



SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ -ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Το itrofi.gr σε συνεργασία με τη Giacomo-Titans olive-oil-olives aromatic plants! σας κάνει δώρο ένα καλάθι με προϊόντα. 

Για να διεκδικήσετε το μεγάλο μας δώρο δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα εξής βήματα στη σελίδα μας στο facebook

1 SHARE ΤΟ POST

2 TAG ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ POST ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5/12 ΣΤΙΣ14:00 TO MEΣΗΜΕΡΙ. 



Επικοινωνήστε σήμερα με την Giacomo-Titans olive-oil-olives aromatic plants!

ΠΤΕΛΕΟΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΤΚ: 37007

ΤΗΛ: +30 2422 041208 και +30 693 491 7262

FAX:  +302422041911

Email: pteleosbio@gmail.com

Όροι: 
Κατηγοριες: