Μαγείρεμα με κρασί: 5 συμβουλές για έξτρα νοστιμιά
Το κρασί αναμφισβήτητα δίνει άλλη διάσταση σε κάθε φαγητό ενώ η ελληνική κουζίνα το τιμάει δεόντως.
Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
Όπως κάθε τι στη μαγειρική έχει κι αυτό τα μυστικά του. Σου δίνουμε μερικές συμβουλές για ν΄απογειώσεις τη γεύση του φαγητού που χρειάζεται σβήσιμο με κρασί.
#1 Η ποιότητα έχει σημασία!
Μη χρησιμοποιείς κρασί που έχει ξινίσει. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να είναι κι ακριβό. Ένα καλό φθηνό κρασί είναι ότι χρειάζεσαι.
Η συνέχεια στο womenonly.gr