Κεφάλαιο «απεριτίφ» κρασιού - Ζήστε την εμπειρία της γευστικής απόλαυσης κάθε στιγμή της ημέρας

Ποιος είπε ότι το κρασί είναι φτιαγμένο για να συνοδεύει μονάχα το φαγητό; Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αυτό δεν αποτελεί κανόνα αφού σε πολλές περιπτώσεις θέλουμε να απολαύσουμε ένα γευστικό ελαφρύ απεριτίφ μόνο του.

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

Το itrofi ανοίγει σήμερα το κεφάλαιο «απεριτίφ» και σας παρουσιάζει τις καλύτερες επιλογές. Η λέξη προέρχεται από το λατινικό aperire, που σημαίνει ανοίγω. Έχει Γαλλο-Ιταλική προέλευση και αφορά  ό,τι (στερεό ή υγρό) χρησιμεύει για να μας ανοίξει την όρεξη. Συνήθως, το πιο κομψό - αλλά και αποτελεσματικό – απεριτίφ είναι ένας αφρώδης οίνος ή μία Σαμπάνια. 

Το 2021 ξεκίνησε και οι προσδοκίες μας για μία καλύτερη χρονιά είναι μεγάλες. Μένουμε σπίτι λοιπόν και συνεχίζουμε να κάνουμε τις στιγμές μας όσο μπορούμε πιο απολαυστικές. Εμείς στο itrofi.gr ανοίγουμε σήμερα το κεφάλαιο «απεριτίφ» κρασιού και σε συνεργασία με την Peleano σας έχουμε τις ιδανικές επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας. Η Peleano επιλέγοντας κρασιά και οινικές ποικιλίες από την Πελοπόννησο, λανσάρει μοναδικά προϊόντα στον χώρο του wine beverage, και μας παρουσιάζει την κατηγορία wine aperitifs. Εδώ θα βρείτε χαμηλόβαθμα αφρώδη απεριτίφ κρασιού, τα οποία θα δώσουν ξεχωριστή νότα στην καθημερινότητα σας και θα σας αλλάξουν τη διάθεση.  

Peleano - Μία γευστική ιστορία γεμάτη φυσαλίδες

Το Ελληνικής καταγωγής brand Peleano είναι το αποτέλεσμα ενός δημιουργικού ταξιδιού μίας πορείας χρόνων. Η αρχική ιδέα συνελήφθη στο entrepreneurial Silicon Valley, συνδυάζοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Ελλάδας με την California όπου ζει η founder του brand Κατερίνα Γαρδέλη, ενώ η εταιρία έχει έδρα την Πάτρα. Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο υλοποίησε την ιδέα, αναλύοντας τις κατάλληλες μεθόδους προκειμένου να αποδοθούν τα φυσικά στοιχεία των οινικών ποικιλιών στο ακέραιο τους, ενώ η πρόσθεση effervescent bubbles ολοκλήρωσε το αρχικό concept, αναδεικνύοντας τα Peleano wine aperitifs σε εμπειρία γευστικής απόλαυσης, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ελληνικές ποικιλίες οίνου από επιλεγμένους αμπελώνες της Πελοποννήσου.

Οι προτάσεις μας

Κάτω από την ‘ομπρέλα’ του “Peleano: a sparkling tale”, η εταιρεία προσδίδει μία νότα προσιτής πολυτέλειας με δύο εκδοχές 250 ml που μπορούν να καταναλωθούν όλες τις ώρες της ημέρας.

PELEANO SPARKLING TALE

Παρασκευασμένο από μοσχάτο με φυσικά αρώματα λουλουδιών και lime.

Πρόκειται για ένα bubbly και ελαφρύ ποτό, στους 6% abv, που συνοδεύει ιδανικά το ελαφρύ brunch και lunch. Σερβίρεται παγωμένο, μόνο του ή ως βάση cocktail.

PELEANO SPARKLING TALE – ROSE

Παρασκευασμένο από ροζέ μοσχοφίλερο Μαντινείας, με φυσικά αρώματα τριαντάφυλλου και λευκών λουλουδιών.

Bubbly και άκρως δροσιστικό, στους 6% abv, αποτελεί την πιο υπέροχη πρόταση για party και events, ενώ σερβίρεται παγωμένο συνοδεία γλυκού ή μόνο του.


Site: https://peleano.com/

Ακολουθήστε το Peleano στο facebook και στο instagram

 

Όροι: 
Κατηγοριες: